Kobieta we mgle : Sztuka w trzech aktach Michała Rusinka / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Program teatralny premiery 27.01.1949 r. Sezon 1948/49. Reżyseria i inscenizacja: Iwo Gall, kierownik literacki: Kazimierz Barnaś.