Ex Libris Jana Woźniakowskiego / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1942)
Ułan na koniu z lancą w ręku, wokoło w obramowaniu napis: Ex Libris Jana Woźniakowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.