[Afisz. Incipit:] Dnia 22 sierpnia 1948 roku ... na stadionie miejskim w Sopocie odbędzie się mecz piłki nożnej pomiędzy drużynami Z.K.S. Pionier Gdańsk - Z.K.S. Sopot Sopot. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu. Dochód przeznaczony na budowę domu Zjednoczonych Partii Robotniczych.