Krążnik "Rewolucja Październikowa" w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia krążownik "Rewolucja Październikowa" zacumowany przy nabrzeżu w Gdyni, 1978 roku.