Bohdan Drozdowski - Kondukt / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 18.01.1975 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Ali Bunsch.