Die Rüben-Schneid Maschine - Maschinenfabrik Paschen ([S.l. : s.n., 1930)
Druk reklamujący produkty niemieckiej, przedwojennej firmy Maschinenfabrik Paschen.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Przemysł -- Niemcy -- 1900-1945 -- druki ulotne; Reklama -- Niemcy -- 1900-1945.