[Afisz. Incipit:] Sensacyjny film produkcji amerykańskiej Uwodziciel ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o projekcji filmu. W rolach głównych Lionel Barrymoore i Kay Francis, reżyseria W. S. Vandyke.