[Afisz. Incipit:] Sensacyjny film produkcji amerykańskiej Uwodziciel ... ([Gdynia] : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o projekcji filmu. W rolach głównych Lionel Barrymoore i Kay Francis, reżyseria W. S. Vandyke.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Film amerykański; Kina (instytucje); Gdynia (woj. pomorskie); Afisz