Martyna Bunda - Nieczułość / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.11.2021 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Lena Frankiewicz, adaptacja i dramaturgia: Zuzanna Bojda, scenografia i kostiumy: Arek Ślesiński.