Ocalisz życie, może swoje własne : opowiadania zebrane / Flannery O'Connor ; przełożyli Maria Skibniewska i Michał Kłobukowski ; przedmowa Robert Giroux. - O'Connor, Flannery (1925-1964) (Wydawnictwo WAB, 2019)
Zbiór wszystkich 31 opowiadań autorki.