[Afisz. Incipit] Młodzieżowy Dom Kultury Gdańsk ul. Uphagena 23-33 Ośrodkiem Pracy, Nauki i Rozrywki ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz zachęcający do korzystania z kina, biblioteki, czytelni oraz salonu gier i zabaw.