Ex Libris Ludwika Kielbassa M S. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1932)
Na stronicach otwartej księgi trzy postacie kobiece na tle kwiatów mniszka lekarskiego. U góry napis: Ex Libris Ludwika Kielbassa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.