[Wywyższenie węża miedzianego] Johann Rudolf Schellenberg. - Schellenberg, Johann Rudolph (1740-1806) (s.n., 1760)
Przedstawia starotestamentową scenę Wywyższenia węża miedzianego w czasie pobytu Izraelitów na pustyni.