Nabrzeże - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia widok zabudowań Długiego Pobrzeża w Gdańsku oraz urządzeń stoczniowych.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce