Lula Mysz-Gmeiner / John & Rosenberg. ([s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego wraz z tekstami pieśni, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 7 paźdz. 1925 r.