[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku z dnia 2 października 1954 r. w sprawie podziału miasta Malborka i Nowego Stawu na okręgi wyborcze ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz tabelą podziału okręgów.