[Afisz teatralny. Incipit] Gabinet Teatralny Młodzieżowego Domu Kultury w Gdańsku wystawia ... sztukę w 5 odsłonach Simukowa Wróble Góry ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Jerzy Walden, dekoracja Państwowy Teatr Wybrzeże.