Michał Bałucki - Klub kawalerów : komedia w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1948)
Program teatralny premiery 26.10.1948 r. Inscenizacja i reżyseria: Stefan Orzechowski.