Michał Bałucki - Klub kawalerów : komedia w 3 aktach - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1948)
Program teatralny premiery 26.10.1948 r. Inscenizacja i reżyseria: Stefan Orzechowski.
Na okładce: Państwowy Teatr "Wybrzeże" w Gdańsku pod art. kier. Iwo Galla Sezon 1948/49.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.