Obwieszczenie Izba Skarbowa podaje do wiadomości [...] - Województwo Gdańskie (Polska ; 1946-1949). Izba Skarbowa (Gdańsk). (Gdynia : Izba Skarbowa, 1946)
Afisz inf. o zmianach w podatkach z 15.11.1946 r.
Keywords: Województwo Gdańskie (Polska ; 1946-1949). -- Izba Skarbowa (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła