[Afisz teatralny. Incipit] Stanisław Herakliusz Lubomirski - Don Alvares albo Niesforna w miłości kompanija / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 22.04.1972 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Inscenizacja i reżyseria Krzysztof Rościszewski, scenografia Jadwiga Pożakowska.