"ZREMB" Przodująca brygada montażystów Tadeusz Durski, Edward Cebula, Stefan Breńkowski / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia brygadę montażystów w zakładzie "ZREMBu", 18 lipca 1977 rok.