Skaldowie : od 17 do 30.VII.67 r. - Non Stop (Sopot). (Gdańsk : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o występach zespołu.
Keywords: Skaldowie; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne