[Afisz. Incipit] Dla Ojczyzny, dla pokoju, dla dobrobytu wsi polskiej! (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz propagandowy dotyczący przodownictwa pracy na wsiach w województwie gdańskim.
Keywords: Rolnicy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.