Gdynia Dom Marynarza / [fot. J. Uklejewski]. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia Dom Marynarza w Gdyni, widok z Al. Piłsudskiego (dawniej Czołgistów), ok. 1965 r.