Gdynia Dom Marynarza - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia Dom Marynarza w Gdyni, widok z Al. Piłsudskiego (dawniej Czołgistów), ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawnictwa. Aut. wg informacji od J. Uklejewskiego.