[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie "Akcji Czystości" ... / H. Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wiosennej akcji czystości w Gdyni do 5.05.1950 r.