Vortragsabend : Alexander Moissi - Konzertagentur Hermann Lau. (Danzig : [s.n.], 1925)
Program wieczoru, który miał miejsce w gdańskim Schützenhaus (Dom strzelecki) 27 października 1925 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne