Lous En Tom Van Koolwijk Met De Kinderen Wensen U Mooie Kerstdagen En Een Gelukkig 1959 / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1959)
Przedstawia św. Marcina na koniu oddającego swój płaszcz żebrakowi, napis u góry: Lous En Tom Van Koolwijk Met De Kinderen Wensen U Mooie Kerstdagen En Een Gelukkig 1959. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.