[Afisz teatralny] Charles de Peyret Chappuis - Szaleństwo = Frénésie - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny informujący o premierze 16.04.1977 r. Scena Kameralna Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria i scenografia: Marcel Kochańczyk, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.