[Pokłon Trzech Króli] / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1957)
Przedstawia w prostokątnej ramce Pokłon Trzech Króli przed Najświętszą Mariią Panną i Dzieciątkiem Jezus. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.