Ramy prawne ochrony infrastruktury energetycznej przed aktami terroryzmu w Unii Europejskiej / Jan Laskowski. - Laskowski, Jan (1981- ).
Akty prawne UE o charakterze ogólnym, akty prawne UE o charakterze kierunkowym.