Józef Wybicki - Kulig / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny przedstawienia 7.10.1972 r. w Teatrze Wybrzeże w ramach Ogólnopolskiej Inauguracji Roku Kulturalno-Oświatowego. Reżyseria Maryna Broniewska, scenografia Aleksander Markowski.