Józef Wybicki - Kulig - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny przedstawienia 7.10.1972 r. w Teatrze Wybrzeże w ramach Ogólnopolskiej Inauguracji Roku Kulturalno-Oświatowego. Reżyseria Maryna Broniewska, scenografia Aleksander Markowski.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.