[Afisz. Incipit] Wielką Zabawę Taneczną "Świętojańską" urządza dnia 28.VI. br. o godz.19.00 ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie organizowanej przez Komitet Rodzin Milicyjnych Komendy Powiatowej MO z udziałem orkiestry "Wicher".