Ex Libris Pierre Bouquerel Semper Idem / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1962)
Otwarta księga, na jednej stronie napis: Ex Libris, na drugiej katedra Notre-Dame w Paryżu. Obok naga kobieta stojąca pod palmą na brzegu morza, w oddali góry, u góry szarfa z napisem: Semper Idem, u dołu napis: Pierre Bouquerel. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.