Ex Libris J. Négre / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1960)
Na pierwszym planie książki, za nimi globus, na którym siedzi duży żuk, u góry napis: Ex Libris J. Négre. Sygnatura artysty i nr dzieła: 163 w obrębie kompozycji.