[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Celem upowszechnienia kultury muzycznej ... Wydział Powiatowy w Sztumie zamierza uruchomić filię Niższej Szkoły Muzycznej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o otwarciu filii szkoły.