[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Celem upowszechnienia kultury muzycznej ... Wydział Powiatowy w Sztumie zamierza uruchomić filię Niższej Szkoły Muzycznej ... (Sztum : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o otwarciu filii szkoły.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.