Ex Libris Helmer Fogedgaard / [Jaroslav Uiberlay]. - Uiberlay, Jaroslav (1921-1991) (1962)
Przedstawia schematycznie narysowane domy, drzewa i kościół, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Helmer Fogedgaard, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.