Medal - Stocznia Ustka B 410. Szkuner, Koga, Barka, Korab, Kuter. ([Mennica Państwowa], 1980)
Medal. Awers: U góry emblemat Zjednoczenia Przemysłu Okrętowego, niżej napis: Stocznia Ustka. Rewers: Kuter na morzu, niżej napis: B 410 orz nazwy przedsiębiorstw Połowowych: Szkuner, Koga, Barka, Korab, Kuter.