[Afisz. Incipit:] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Malborku w dniu 1 czerwca 1946 r. w sali Zarządu Miejskiego urządza zabawę taneczną. (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne