Polscy formaliści przypomnieni - Heck, Dorota (1962- ).; Karcz, Andrzej (1961- ). (2005)
Recenzja książki: The polish formalist school and russian formalism / Andrzej Karcz. Rochester NY - Kraków, 2002.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.