[Afisz. Incipit:] Uwaga! Uwaga! Muzycy i Amatorzy! Przy Grodzkim Komitecie P.P.S. w Sopocie organizuje sie orkiestra Deta i Smyczkowa ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o naborze muzyków w sekretariacie w Sopocie przy ul. Marsz. Stalina 774.