[Afisz. Incipit:] Uwaga! Uwaga! Muzycy i Amatorzy! Przy Grodzkim Komitecie P.P.S. w Sopocie organizuje sie orkiestra Deta i Smyczkowa ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o naborze muzyków w sekretariacie w Sopocie przy ul. Marsz. Stalina 774.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Orkiestry dęte; Życie muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Afisz