Teilnehmerliste für den 66. Verbandstag der Ost- u. westpreußischen Erwerbs- und Wirtschaftsgenossenschaften vom 15. bis 17. Juni 1929 in Danzig. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Lista członków uczestników wydarzenia.
Keywords: Towarzystwa -- Niemcy -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne