[Afisz. Incipit:] Teatr Kameralny w Sopocie Ostatnie przedstawienia E. Albee Kto się boi Virginii Woolf? ... ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1965)
Sztrajfa informująca o przedstawieniach 23-25 sierpnia.
Data i miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1945-1989; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne