Powitanie olimpijczyków z Montrealu w Czerwonej Sali Ratusza w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia powitanie olimpijczyjów z Montrealu w Czerwonej Sali Ratusza Główniego Miasta w Gdańsku, 1977 r.