Ogłoszenie Zarząd Malborskiej Spółdzielni Spożywców zwołuje walne zgromadzenie. (Malbork : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zebraniu wraz z programem 21.11.1948 r.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne