Gdańsk : Osiedle im. Bohaterów Obrońców Westerplatte [!] / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1945)
Przedstawia bloki na Osiedlu im. Obrońców Poczty Polskiej przy ulicy Głębokiej w Gdańsku, około 1960 roku.